Yer bum's oot the windae! 

-eller "du vrøvler". Disse og mange andre udtryk vil utvivlsomt blive udvekslet. Som opvarmning til touren 2011 følger her lidt info opstøvet her og der:

Program og resume

 

Fredag d. 18. marts

Mødes ved Stefs Corner 9.30. Vi plejer at få en 'pagne, mens vi krammer og tjekker om alle har fået solbriller og tourdress på.  Flemming plejer at tage et billede, Jørgen synger Please don't go, mens Stef tygger på en fransk hotdog. Jas er allerede blevet venner med to i checkinskranken på fjæsen, og Klaus håner alle fordi Chelsea endegyldigt har smidt byens hold på porten. Spændingen stiger. Inder er taget i security check'en, hvilket udløser den første byge. Karstens quiz starter - hvor er Spurs i ligaen? Hvilken kurs har Danske Bank? Kl. 12.10 letter vi, og Jørgen ringer til familien for at sige at alt er under kontrol - det er jo mobile free zone, og så må man tale gratis i mobil. Ole bunder en GT for at overvinde sin flyskræk - og alle bidrager til at slå få stewardesserne hylet ud af den. Vi er jo de lækre Kildetourister.

Vi ankomer til Edinburg og drager mod The West End Hotel.

Mon ikke det bliver til en livets vand om eftermiddagen - måske her, inden byen skal penetreres? Vi bliver nok uenige om hvor vi skal hen, men Flemming er ikke kommet ind - nok fordi han skulle noget andet..

 

Lørdag d. 19. marts

Efter nattens eskapader, er det endnu lidt uklart hvad der skal ske, men lidt kultur bliver det vel til ved Kusken. Vi skal også spille en kamp mod et lokalt hold, og Hotscots FC er et godt bud ifølge denne artikel. Måske følger en lille vandretur inden vi gør holdt, og måske indtager en pint. Lørdag er gallaaften. Denne gang arrangeret af Heine. Hvem kan? Alt kan ske, men én eller anden form for skandale vil der nok blive. I øvrigt Stef, se her.

 

Søndag d. 20. marts

Atter officiel stilhed, bortset fra gruppens hymne til apnø. Vi skal se en kamp, men det er endnu usikkert hvor, da Hibernian ikke spiller hjemme. Men hvad, Francis nævner ikke sin klub i sin profil, så wtf. Der bliver spændende, for der er ingen liga kampe søndag. Læs mere efter touren.

Søndag er traditionelt en stille dag, men mon ikke der er planlagt lidt? Ellers er der et fint tip her.

 

Mandag d. 21. marts

Vi ved kun der er hjemkomst 16.30. Mange lider af depression. Vi krammer og siger på gensyn.

/inder

Skottebloggen »

Gå til Edinburgh 2011 bloggen

(c) Kildetour 2010