Paris 2010 - Program og resume

Onsdag d. 10. marts

Mødetid i Lufthavnen: onsdag den 10. marts kl. 16.10 ved pølsevognen. Thrane og Jørgen sørger for boblevand og plastikglas. Gør plads i kufferten til tourtrøjer.

Alle medbringer: Solbriller, Pas, Spillesæt (trøje, shorts, strømper, knickers, sort trøje), outfit fra tidligere tours.

Alle er iført: Kildetoursblazer samt kildetoursskjorte.

Jancker underholder med en quiz på vejen til Paris.

Onsdag aften tjekker vi ind på et centralt beliggende Hotel – Marys Hotel. Vi er på hotellet klokken ca. 21.30, så Indér og Olé vil foretage en guided tour i nærområdet (v/Bastillen).

Torsdag d. 11. marts

Torsdagen står i Transens og Jørwens tegn, idet de med stolthed har fået stafetten og vil arrangere store dele af torsdagen. Vi starter kl. 10.00 og slutter på et tidspunkt.

Fredag d. 12. marts

Fredagen starter med kulturelle indslag. Monumenter, lækre personligheder og andet lækkert. Kusk vil lave en guided tour med anekdoter og fortællinger. Altid en god idé med travesko, idet Kusken i år vil henføre os på flere forskellige pladser, steder m.m

Fredag aften vil vi spille vores officielle kamp mod Red Star 93 (*), som er en ikke helt ukendt klub i det franske. Mange store spillere har været om kring denne klub; Tony Cascarino, Steve Marlet og Kalilou Fadiga (ham der hamrede Helveg en albue ved VM i 2002).

Efter kampen og med stor sandsynlighed et par øl har Jas planlagt Galla aften, som med garanti vil gå over i historien. Se f.eks. La Cantine.

Lørdag d. 13. marts

Lørdag står i usikkerhedens tegn, idet tour arrangørerne lader denne dag være fælles beslutningsdag udfra et afstemingskoncept, som vil blive præsenteret lørdag formiddag (vi skal lige sove ud efter galla). Dagen afspejler den åbenhed der er, og altid vil være i Kildetours arrangementskommiteen, hvor demokrati ærlig og kærlighed har været nøgleord.

Lørdag aften er helliget fodbold på Parc de Princes, hvor vi skal se PSGSochaux. De unge vil bagefter guide os en tur ud i det parisiske natteliv.

Søndag d. 14. marts

Søndag bliver der kun tid til morgenmad, hvorefter vi drager mod lufthavnen. Inder står for hjemrejsequizzen med fokus på Paris og Framfab / Danske Bank aktier.

Spontane indfald

Det forventes at visse personer af historiske årsager bidrager med en exceptionel event/omgang. Dette kan f.eks. ske, hvis man er tilbage efter at være blevet ramt af fugleinfluenza, er blevet kørt over af et tog, har fået et horn, eller hvis man ikke kan gennemføre en quiz.

Deltagere

Mads, Jas, Simon, Ole, Inder, Klaus, Heine, Anders, Karsten, Flemming, Kasper, Jørgen, Stefan, Mikael

På tourarrangørernes vegne

Olé et Indér

(*) Endnu ikke bekræftet

Bloggen »

Gå til Paris 2010 bloggen

Billeder Paris 2010 »

Her kan du se billeder fra Paris touren 2010.

(c) Kildetour 2010