Palma 2016 - Program

 

Torsdag 3. marts

Mødetid i Lufthavnen: kl. 14.30 ved Steffs Place. Thrane og Jørgen sørger for boblevand (danskvand) og plastikglas. Gør plads i kufferten til tourtrøjer.

Alle medbringer: Solbriller, Pas, Spillesæt (trøje, shorts, strømper, knickers, WunderElf), outfit fra tidligere tours.

Alle er iført: Kildetoursblazer samt kildetoursskjorte.

Jancker underholder med en quiz i flyet.

Torsdag aften tjekker vi ind på Urban Hostel.

Vi hillser pænt på hinanden, og drikker en danskvand mens vi lægger taktik for morgendagens kamp.

Fredag 4. marts

Fredagen står i kampens tegn. Vi står tidligt op og går en let tur. Efter et kort taktik møde er der individuel mental coaching ved Simon, som primært beskæftiger sig med de spillere der har mental muskelsvind. Kl. 14.00 er der frokost - Thomas har arrangeret - og dernæst kan vi så småt drøfte aftenens kamp, opstilling, taktik osv. 19:30 drager vi mod kampmodstanderen, og 20.30 er der kick off.

Efter kampen evaluerer vi indsatsen, og hvis tiden tillader det, får vi en øl. -Vi skal være klar til morgendagens touristprogram.

 

Lørdag 5. marts

Formiddagen bruges på restitution, og efter en let morgenløbetur vil Jancker gennemgå de vigtigste financielle nyheder, hvorefter kampen drøftes over en let morgenmad. Dernæst er der sightseeing - Thomas guider os rundt i Palma, domkirken og forsøger at løfte arven fra Mads Kusk' poetiske og litterære rundvisninger.

Om eftermiddagen drager vi mod lørdagens højdepunkt, Real Mallorca mod Oviedo, på stadion. Da der ikke er kamp, kan der indtages chips, sodavand og andre kalorieholdige fødevarer - med måde. Vi skal være friske til hjemturen.

Efter kampen er der arrangeret gallamiddag, hvor der traditionelt bydes på en quiz fra Flemming - spontane indslag - og aftenens nydes med et glas vin eller to, mens vi fortæller historier om familien, og det dejlige samvær med vores koner og børn.

 

Søndag 6. marts

Mentalt forbereder vi os på hjemturen, og det gøres over et flot brunchbord. Her kan gårsdagens indtryk bundfalde sig - en enkelt vits eller to fra Simon kan ikke undgås - og så er det ellers uddeling af de traditionelle t-shirts. Disse uddeles til de spillere der på en eksemplarisk måde har repræsenteret menneskelighedens genmasse.

Dernæst går turen tilbage til hostel og den lange hjemtur afventer. Traditionelt byder hjemturen på en lur så alle kan være friske tilbage - og for at bundfælde alle de mange indtryk fra den spanske kultur.

 

Deltagere

Jas, Simon, Ole, Inder, Heine, Anders, Karsten, Flemming, Kasper, Jørgen, Stefan, Mikael, Ole - Klaus B og ikke mindst, tourarrangøren Thomas. Men fremfor alt, Tommy!

Bloggen »

Gå til Paris 2010 bloggen

Billeder Paris 2010 »

Her kan du se billeder fra Paris touren 2010.

(c) Kildetour 2010